Buurtpreventie Informatie

Welkom op de pagina van de WhatsApp Buurtpreventiegroep Duurschen. De WhatsApp groep is als burgerinitiatief gestart in maart 2015 voor en door de bewoners van de wijk Duurschen in Gieten. Het staat open voor alle bewoners van de wijk.

Om deel te kunnen nemen aan deze WhatsApp Buurtpreventiegroep moet u in één van de volgende straten van Gieten wonen:
Esweg, Hees, Duurschenlaan, Altena, Korenbloem, Roggelelie, Kamille, Klaproos, Hoefblad, Gieteling, Hondsdraf of Tussenwegen.

Als u over WhatsApp op uw mobiele telefoon beschikt en woonachtig bent in één van de hiervoor genoemde straten in Gieten, dan kunt u zich aanmelden met het aanmeldformulier op: Aanmeldformulier (QR Code)

Geeft u er de voorkeur aan de aanmelding op papier te willen doen, dan wordt u verzocht het volgende document af te drukken en het ingevuld in te leveren op het aangegeven adres:  Afdrukbaar Aanmeldformulier WhatsApp

Voor het doorgeven van wijzigingen kunt u gebruik maken van een ander invulformulier: Wijzigingsformulier

Elders op deze pagina, onder het kopje Buurtpreventie Documenten, staan een aantal informatieve documenten over de WhatsApp buurtpreventiegroep die u kunt downloaden. Voor vragen of informatie over de WhatsApp buurtpreventiegroep kunt u contact opnemen via het e-mail adres: whatsapp@duurschen.nl.

Reacties zijn gesloten.